• LED RASVETA
    Naša kompanija je jedan od lidera u distribuciji led rasvete na tržištu Srbije
  • LED RASVETA
    Naša kompanija je jedan od lidera u distribuciji led rasvete na tržištu Srbije

Led rasveta

Naša kompanija je jedan od lidera u distribuciji led rasvete na tržištu Srbije. Led rasveta je proizvedena u Turskoj, brend je ACK, koji poseduje sve neophodne EU Sertifikate sa garancijom na sve proizvode od 2 godine.

Takodje posedujemo i brend  BRAYTRON, od iste fabrike , gde je garancija  od 3 do 5 godina. EISMa.d je spremna da izvrši zamenu Vaših sijalica sa led sijalicama i led panelima u Vašim objektima, kako bi napravili veliku  uštedu na električnoj energiji,  od 50 do 70%.

Takodje posedujemo nadgradne reflektore i ulične led svetiljke za ulična osvetlenja –parkinge, gde je usteda u el. energiji i do 70%. Postoji i mogućnost dugoročnog kreditiranja za energetsku efikasnost od naše banke gde i faktički sama ušteda u potrosnji el. energije plaća ratu kredita. Da biste se i sami uverili da smo najpovoljniji na tržištu pozovite nas da Vam dostavimo  cenovnik, gde ćemo Vam izaći u susret sa najpovoljnijim cenama.

Operativno smo spremni oko poslovne saradnje na obostrano zadovoljstvo. Očekujemo Vaš poziv za sastanak , kako bi Vam dostavili  uzorke i dogovorili se o svim daljim detaljima.

Pogledajte katalog proizvoda ACK

IZDVAJAMO PROIZVODE